Activiteiten

Om ons project te steunen, hebben we een flink bedrag nodig. Om deze financiën voor elkaar te krijgen, maar ook om de groepsbinding te versterken en onszelf voor te bereiden op de drie weken op de projectlocatie, voeren wij allerlei activiteiten uit. Hieronder wordt een overzicht van deze activiteiten gegeven.


 

Rabobank fietstocht

Eens per jaar willen wij met een zo groot mogelijke groep de Rabobank fietstocht fietsen. Met elke deelnemer onder onze startnummer, krijgen wij namelijk een bepaald bedrag gesponderd van de Rabobank. Op deze manier kunnen we samen een leuke activiteit doen en daarbij ook nog eens geld ophalen!

Serveren

Voor veel verschillende gelegenheden worden wij gevraagd om als bediening op te treden. Dit houdt onder andere in dat wij achter de bar staan of het eten komen rondbrengen. Heeft u een feestje waarvoor serveersters nodig zijn? Neem dan contact met ons op!

Restaurant

Een aantal keer per jaar hebben wij een heus restaurant opgezet. Elke avond heeft zijn eigen thema waarin dan het eten gemaakt wordt en de zaal ingericht wordt. Hartstikke gezellig voor iedereen!

Handen uit de mouwen: klussen en sjouwen

Het blijft niet bij serveren alleen, wij laten ook graag onze lichamelijke kracht zien door zware klussen op te knappen. Denk hierbij aan het verhuizen van de hele inboedel tot het verbouwen van uw tuin!

Muzikaal talent

Groenendijk Bedrijfskleding heeft ons gevraagd om voor live achtergrondmuziek te zorgen tijdens hun jaarlijkse kerstborrel. Wij hebben met drie van onze muzikale groepsleden een sfeervolle avond verzorgd. Dit talent zullen wij zeker vaker inzetten!

Oliebollenactie

Rond de jaarwisselingen verkoopt Hands of Hope oliebollen voor het goede doel. De volledige opbrengst van de verkoop van deze oliebollen gaat naar het goede doel; namelijk het aanstaande project in Zuid-Afrika. Dit houdt dus specifiek dat dit geld wordt geïnvesteerd in het project en niet de onkosten van de groepsleden die in 2018 zich zullen gaan inzetten voor dit project. Lees hier meer over de actie.

Acties van buitenaf

Ook mensen buiten onze groep zijn flink bezig om ons te helpen. Dit doen ze door hun eigen actie op te zetten en het ingezamelde geld aan ons doel te doneren. Hier zijn wij enorm dankbaar voor! Lees bijvoorbeeld het verhaal van de whiskyproeverij.