6 maanden later

Het is alweer precies een half jaar terug dat wij als groep van Zuid-Afrika afscheid moesten nemen. In die tijd lijkt het project voor sommige wellicht stil te hebben gevallen, maar de waarheid is gelukkig anders. Guy en maruti Oupa zijn nog actief in de community en koppelen naar ons terug van hoe het daar gaat. Guy is ook bezig met het geven van een cursus leiderschap in de kerk. Hieronder een aantal foto’s die van de week zijn gemaakt. Het is heel fijn om te zien dat het project gewoon door gaat en dat deze mensen het project zo verder kunnen verspreiden!

Daarnaast is het altijd fijn om een terugblik te werpen op de reis. Sommige doen dat aan de hand van en andere aan de hand van foto’s. Zo is er een tijdje terug een foto wedstrijd geweest, maar daarnaast is het ook fijn om naar willekeurige foto’s van de reis te kijken en terug te denken aan dat moment. Zo heb ik onderstaande foto’s uitgezocht, al was ik er toen zelf niet bij. Ik was met de andere mannen bezig om bakstenen met een vrachtwagen te vervoeren (zie deze blog), terwijl de vrouwen de palen voor o.a. de kippenhokken alvast bij de juiste adressen bezorgden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *